Omdat techniek een vak is

Laagste prijsgarantie

Wij garanderen in elke regio waar een Cottus Vakschool is gevestigd, het scherpste tarief in die regio voor al onze lasopleidingen.

Waar de meeste aanbieders een opleiding aanbieden in minder opleidingsdagen dan het NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek) adviseert, houdt Cottus Vakschool zich wel aan het advies. Bij Cottus gaan we voor een diploma en niet voor een minimum aantal opleidingsdagen. Een simpele rekensom laat u zien dat u per dag goedkoper uit bent bij Cottus Vakschool dan bij een vergelijkbare aanbieder.

Bij Cottus Vakschool zijn we er op gefocust om onze cursisten te begeleiden naar het diploma. Op deze manier garanderen we dat de lasopleiding exact aansluit bij de behoefte van de kandidaat en de opleiding dus ook niet langer duurt dan noodzakelijk.

Bekijk onze opleidingen

Contactformulier

Vul uw gegevens en uw vraag/reactie in

Techniek, maar dan door experts

Cottus, ooit begonnen in Twente, is met vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Almere, Groningen, Helmond, Heerenveen en Hoogeveen uitgegroeid tot een grote regionale speler met een “echt technisch hart”.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Dit zien onze opdrachtgevers en medewerkers terug in onze eigen Cottus Vakscholen. Dit kenmerkt het team van goed opgeleide en gekwalificeerde technische mensen, die werkzaam zijn bij Cottus. De kennis en kunde, de liefde voor het vak en de gedrevenheid, maken het verschil!

De optimale driehoeksverhouding tussen de Cottus labels, haar medewerkers en haar opdrachtgevers maakt Cottus tot de meest professionele en duurzame partner in de technische arbeidsmarkt. Niet voor niets... omdat techniek een vak is!

Maak kennis met onze vertrouwenspersoon: Sonja Jansen!
Maak kennis met onze vertrouwenspersoon: Sonja Jansen!
24-06-2022
AMERSFOORT – Bij Cottus vinden wij werkplezier erg belangrijk en willen we dat jij lekker naar je werk gaat. Maar mocht je nou toch op de werkvloer … Lees meer
Cottus en Hurkmans Groep vinden elkaar bij Fortuna Sittard
Cottus en Hurkmans Groep vinden elkaar bij Fortuna Sittard
18-02-2022
SITTARD – Cottus kondigt met trots een samenwerking aan met Hurkmans Groep. Waar voetbal soms oorlog kan zijn, ontstond er in de Business Club van F… Lees meer
Vers van de pers!