Zoek cursussen / opleidingen

Of selecteer onderstaand een categorie. Klik hier om het gehele aanbod te bekijken.

Technisch personeel opleiden via onze vakschool

Bij de Cottus Vakschool leren wij je het technische vak waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Installatietechniek, elektrotechniek of lassen; als jij gemotiveerd en enthousiast bent om het leren, zijn wij ervan overtuigd dat je het kan.

Onze Vakschool is er voor iedereen die geïnteresseerd is om in de techniek aan de slag te gaan, maar ook voor ervaren rotten in het vak. Wij bieden namelijk opleidingen, cursussen en training voor technisch personeel op alle verschillende niveaus. Daarnaast zijn er ook verschillende (verplichte) veiligheidstrainingen en -certificaten bij ons te behalen.

Bij Cottus leiden we dus zelf goed geschoolde technische medewerkers op die aan de slag kunnen voor onze klanten. Maar daarnaast adviseren wij ook organisaties over de huidige technische competenties van medewerkers. Sluiten deze nog wel aan bijde toekomstvisie van de onderneming?

Vervolgens kijken we samen hoe we deze technische vaardigheden weer in lijn kunnen krijgen met die toekomstvisie. Dit doen we door bij de Cottus Vakschool maatwerktrajecten te ontwikkelen en aan te bieden.

Vraag offerte aan
Lasopleiding / lastraining TIG 3 Al
AWS D 1.1 certificering
VCA Basistraining
Lasopleiding / lastraining TIG 1 RVS of Staal of Aluminium
BBL Allround lasser
BBL Basis Lasser
VCA VOL-training
CV monteur / Loodgieter
Lasopleiding / lastraining MIG/MAG niveau 4 staal of aluminium
Lasopleiding / lastraining BMBE 1 en 2 (Combi)

Lasopleidingen en lascursussen

De Cottus Vakschool heeft trajecten voor medewerkers die zich willen verdiepen in de installatie- of elektrotechniek, maar we zijn ook gespecialiseerd in lasopleidingen, lastrainingen en lascursussen. Denk hierbij aan BMBE, MIG/MAG en TIG-trainingen. Medewerkers die wel willen leren lassen maar geen volledig gecertificeerde opleiding willen volgen, kunnen zich aanmelden voor één van de lastrainingen, -opleidingen of -cursussen aan de Vakschool. Van een kennismakingstraining van twee dagen tot een basistraining van vijf dagen, waarin men leert een gedegen las te leggen binnen alle voorkomende lasprocedés, het is allemaal mogelijk. Met een lastest vooraf kunnen we het niveau van de cursist individueel bepalen.

Technische opleidingen voor zowel particulieren als bedrijven

De Cottus Vakschool is toegankelijk voor iedereen die gedegen technisch onderwijs en of technische trainingen zoekt. Wij voorzien in de behoefte van onze klanten, externe bedrijven met een opleidingsvraagstuk, particulieren en onze eigen medewerkers.

Een lasopleiding of veiligheidscursus volgen bij Cottus betekent:

  • Bekwaam, betrokken en persoonlijk onderwijs;
  • Expertise door jarenlange praktijkervaring;
  • Minimaal aantal lesuren;
  • Altijd de beste prijs.

Bekijk ons volledige aanbod

Cottus Vakschool

Neem contact op met onze Vakschool

Cottus Vakschool
De cursist staat centraal
Nederland / In Company
T 0800 - 844 0 844