Techniek, maar dan door experts

Interne vacatures

Cottus is een jong en energiek bedrijf met een informele cultuur, sterk en snel groeiend waar ruimte is voor individuele ontwikkeling en het nemen van initiatief. Cottus is sterk innovatief op het gebied van personeelsmanagement, projectsourcing, techniek en onderwijs en heeft de ambitie om bij de top van Nederland te behoren.

Dit begint bij het personeel op kantoor die elke dag weer 110% geven om onze opdrachtgevers te voorzien van technische projectmedewerkers. Tezamen met de USP’s zoals onze eigen technische Cottus Vakscholen en het hanteren van de Metaal & Techniek cao zorgen we er zo mede voor dat Cottus een aantrekkelijke en vooruitstrevende werkgever is.

Neem contact met ons op!

Werken bij Cottus

Om onze opdrachtgevers kwalitatief goed te kunnen blijven bedienen zoeken wij geregeld naar nieuwe medewerkers. Bekijk onze nieuwste interne vacatures hierboven en solliciteer direct als deze vacature jouw technisch hart sneller doet kloppen! Mocht je geïnteresseerd zijn en jezelf zien passen in de onderstaande algemene functieomschrijving dan is een open sollicitatie uiteraard ook altijd mogelijk!

Solliciteer direct!

Algemene functieomschrijving projectmanager

Een Projectmanager bij Cottus is verantwoordelijk voor het zelfstandig acquireren van projectaanvragen (bij bestaande relaties, prospects en suspects) en het opbouwen, uitbouwen en onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers. Verder is het werven, selecteren, begeleiden en plannen van medewerkers voor de projecten van onze opdrachtgevers eenvan de hoofdwerkzaamheden. Deze functie wordt vervuld in een hoge mate van zelfstandigheid waar commercieel ondernemerschap en persoonlijk werkgeverschap de boventoon voeren. Een projectmanager is immers de ambassadeur van Cottus richting de projectmedewerkers en opdrachtgevers.

Naast het faciliteren van interim projectsourcingvraagstukken bij de opdrachtgevers is een projectmanager ook alert op het opleidingskundige kennisvraagstuk binnen onze klantenkring. Hoe kun je als projectmanager het dienstenpakket van Cottus Vakschool bij de opdrachtgever over de büne brengen? Kortom; Een projectmanager is een gedegen allround gesprekspartner op het gebied van interim projectsourcing en personeelsvraagstukken.

Functie eisen

  • 2 tot 5 jaar werkervaring in gelijkwaardig functie is een eis;
  • Afgeronde opleiding op HBO niveau is een eis;
  • In het bezit van rijbewijs B is een eis;
  • Ervaring met detacheren/uitzenden is een pré;
  • Affiniteit met techniek (WTB, elektro, installatie of metaal) is een pré;
  • Betrouwbaarheid en representatieve houding;
  • Communicatief vaardig en beschikken over commerciële eigenschappen;
  • Flexibele instelling en een positieve en proactieve instelling;
  • Bereid tot het volgen van opleidingen/cursussen.
  • Een assessment op hard en/of softskills kan tot de mogelijkheid behoren bij een sollicitatieprocedure van een projectmanager.

Contact

Solliciteer direct via het onderstaande formulier of verstuur een open sollicitatie per email naar info@cottus.nl t.a.v. de directie.

Sollicitatieformulier

Over Cottus

Cottus, ooit begonnen in Twente, is met vestigingen in Almelo, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Enschede, Groningen, Heerenveen, Helmond, Hoogeveen, Hoorn, Lichtenvoorde, Nijmegen, Sittard, Tilburg, Venlo en Zwolle uitgegroeid tot een grote regionale speler met een “echt technisch hart”. Onze gekwalificeerde technische medewerkers zetten zich dagelijks in om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. De overtuiging waarmee wij dit doen vinden we terug in de mythische figuur Cottus. Deze reus met honderd handen en vijftig hoofden uit de Griekse mythologie staat bekend om zijn kracht en strijdlust. De naam Cottus heeft dan ook een belangrijke symbolische betekenis die naadloos aansluit op de kernwaarden van onze organisatie: Ondernemend, Nuchter, Persoonlijk, Betrokken en Bekwaam.

Cottus is dé specialist op het gebied van technische dienstverlening. Cottus is met haar verschillende labels; Cottus Vakschool, Cottus Industrie en Cottus Installatietechniek, de norm voor bedrijven en technici op middelbaar en hoger niveau. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop, wat onze opdrachtgevers en medewerkers terug zien in onze eigen Cottus Vakscholen. De kennis en kunde, de liefde voor het vak en de gedrevenheid, maken het verschil!

De optimale driehoeksverhouding tussen de Cottus labels, haar medewerkers en haar opdrachtgevers maakt Cottus tot de meest professionele en duurzame partner in de technische arbeidsmarkt. Niet voor niets... omdat techniek een vak is!

Twee broers, twee vakmannen, twee vaste contracten bij Cottus
Twee broers, twee vakmannen, twee vaste contracten bij Cottus
09-11-2022
ALMELO – Twee broers met verschillende achtergronden, opleidingen en vakgebieden. Er zijn best wel wat verschillen tussen Jeroen (28) en Emiel (26) … Lees meer
Samenwerking UWV en Cottus sterker dan ooit: nieuw convenant getekend
Samenwerking UWV en Cottus sterker dan ooit: nieuw convenant getekend
14-10-2022
HELMOND – De succesvolle samenwerking tussen het UWV en Cottus wordt de komende jaren voortgezet. Beide partijen hebben hier donderdag een convenant… Lees meer
Vers van de pers!